Jouni 

Olen luotettava, vastuuntuntoinen, pitkäjänteinen, näkemyksellinen ja tulevaisuuteen katsova päättäjä.

Ihmisten asioita & vastuuta._MG_8937.jpg

Osa ajastani kuluu erilaisia luottamustehtäviä hoitaessa. Yhteiset asiat ja ihmisten hyvinvoinnin parantaminen ovat muodostuneet minulle elämäntavaksi. Mielestäni minulla on sopiva määrä kokemusta politiikasta.

Kokemus antaa minulle näkemystä, suhteellisuutta ja kokonaiskuvaa yhteiskunnan tämän hetkisestä tilasta. Näiden pohjalta minulla on myös visioita kuntamme ja myös maakuntamme asioiden saattamiseksi paremmalle tolalle.

 

 

jouni_pappa.jpgElämä & Työ 

Iältäni olen 64-vuotias ja asun Lappeenrannassa. Koti ja perhe ovat minun henkisen hyvinvoinnin perusta. Minulla on vaimo ja kaksi aikuista lasta ja viisi lastenlasta.

Toimin vanhemapana asiantuntijan sähköasioissa Lappeenrannassa. Työssäni olen tottunut kantamaan vastuuta asentajien hyvinvoinnista sekä omalta osaltani yrityksen menestyksestä. 

 

 

Harrastukset

jouni_vkp.jpgNuorena harrastin aktiivisesti jääkiekkoilua pelaajana ja myöhemmin myös valmentajana.

Omien lasten kasvaessa vedin Hytin VPK:n nuoriso-osastoa ja valmensin LaPa / Rakuunoiden jalkapallojunioreita.

Palokuntatoiminta on lähellä minun sydäntäni. Olen toiminut Hytin VPK:n palokunnassa eri tehtävissä jo yli 40 vuotta.  Etelä-Karjalan maakuntatasolla olen ollut mukana kehittämässä voimassa olevaa palokuntien sopimusjärjestelmää.

Nyt ikämiesiässä harrastuksiin ovat kuulunet ikämiesten jääkiekko, hiihto, soutu (kirkkoveneellä Sulkavalla 18 kertaa), metsästys sekä kalastus. Urheilu eri muodoissa on vielä tänä päivänäkin merkittävä osa elämääni. 

 

Luottamustoimet >>

 Maksaja Jouni Kemppi